torstai 20. joulukuuta 2012

Terveisiä talvilomalta!

Hei kaikki!

Täällä sitä ollaan Savossa viettämässä talvilomaa. Maanantaina lähdimme ajelemaan tänne iltapäivästä aamun uintitreenien jälkeen ja joitakin päiviä on siis jo ehditty nauttia näistä talvisista maisemista.

Ohjelmassa näin lomalla on ollut enimmäkseen hiihtoa. Lenkeillä on ehditty jo kiertää niin Neulamäkeä, Puijon mäkeä kuin Patakukkulaakin. Kuten paikkojen nimistäkin voi päätellä ja kaikki Kuopiossa urheilua harrastaneet varmasti tietävätkin, mäkeä täällä ainakin riittää melkoisen runsaasti verrattuna vaikkapa Tampereeseen puhumattakaan alkuperäisestä kotikaupungistani Turusta. Sen verran on pidellyt pakkasta, että kaikki lenkit on tullut hiihdettyä perinteisellä ja kädet alkavatkin olla hieman hämillään tästä uudesta ja toistuvasta ärsykkeestä. Onneksi välillä on päässyt myös lillumaan uima-altaaseen ja hengittelemään pakkasilmaa juoksulenkille. Huomisesta tulee paitsi ohjelman mukaisesti, myös pakkasen (luvattu -25C) pakottamana sisätreenipäivä, kun aamusella pitäisi etsiytyä sekä uimahallille että salille treenailemaan.

Treenien lisäksi loma on täyttynyt pienten ihmisten kanssa oleilusta. Maailman parhaan pikkupojan kanssa on leikitty piilosta, rakennettu tunneleita, käyty hiihtämässä pihatiellä ja syöty jätskiä Hesellä. Vauvaa on silitelty ja ihasteltu. Ainakin vaihtelua arkeen, kun ei olekaan joka ilta möllöttänyt vain telkkarin edessä tai konetta naputellen. Kun tähän vielä lisätään muutama hyvä ja jännittävä asia, joita on viikon aikana viety eteenpäin, niin oikein paremmin ei olisi voinut loman alkupäivät sujua.

Mukavaa joulun odotusta kaikille!



2 kommenttia:

  1. Kuulostaa melko lailla täydelliseltä... Paitsi ehkä pakkanen ja ne mäet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne mäet on parhaita, pakkanen ehkä vähän ärsyttävä.
      Tällä kertaa uskalsin jo oikein kunnolla hoitaa vauvaa, huomattavasti vähemmän pelottavaa, kun hän oli oppinut jo kannattelemaan päätä, niin ei tarvinnut ihan niin hurjasti jännittää :)

      Poista

Jätäthän jäljen käynnistäsi!