keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kippeenä kotosalla..

Maanantain tehokkuus on vaihtunut peiton alla makaamiseen. Yön aikana yllättäen olin tullut kunnolla kipeäksi ja aamulla herätessä (ja yhä edelleen) kuumemittari vilautteli reippaasti päälle 38:n lukemia sen lisäksi, että kurkku on todella kipeä. Sanomattakin lienee selvää, että työpäivän sijaan täällä vietetään tylsää sairaslomapäivää telkkaria tuijottaen ja sen sijaan, että Anni tulisi illalla lenkkikaveriksi ja kyläilemään, vietän iltani ihan yksin.

Aamulla alas meni vain nestemäinen tavara, mutta nyt olen saanut syötyä vähän proteiinivanukasta, mansikoita, banaania ja sämpylääkin. Ilmeisesti erimoiset lääkitsemiskeinot ovat sen verran turruttaneet kurkkua, että nieleminen onnistuu jo paremmin aamuun verrattuna, jolloin alas ei saanut menemään kuin nestemäisiä asioita.

Parannusvanukas instagrammissa.
No, nyt on ainakin parantelutoimenpiteet ja lepo aloitettu heti taudin ilmaannuttua enkä perinteiseen tapaani yrittänyt vain mennä töihin ja treeneihin ja olla uskomatta taudin olevan vieraana. Eikä tässä lämpötilassa kyllä oikein jaksakaan muuta kuin välillä hiukan yrittää istuskella pystyasennossa makaamisen sijaan. Toivottavasti kyseessä olisi tällä kertaa joulukuista vähemmän sitkeä tauti ja pian pääsisi taas palaamaan normaaliin arkeen kiinni.

Mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Aamusella sain kännykkääni iloisen tekstiviestin ja pieni, odotettu ihminen on putkahtanut maailmaan vihdoinkin viime yönä. Ei tässä paljoa omat kurkkukivut tai kuumeet paina, kun on niin onnellinen ystävien uuden perheenjäsenen johdosta!

6 kommenttia:

  1. Noin herkullisen näköinen parannusvanukas kyllä todennäköisesti toimii. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. pureskeltavaa sinkkisitraattia vaan naamaan!

    VastaaPoista
  3. Apteekista tai luontaistuotekaupasta, taitaa olla niitä harvoja juttuja jotka oikeesti saattaa lyhentää sairastamisaikaa hieman. Pureskele vaan sinkki sitten eriaikaan kuin ruoka-sillä on samat imeytymissysteemit kuin raudalla niin se ei blokkaa raudan imeytymistä. Ja nimenomaan purtavana.

    Tuossa jotakin, löytyy enemmänkin:

    http://www.sinkki.com/sinkki-flunssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tiedosta! Tämä oli minulle ihan uusi juttu, jota varmasti pitää kokeilla. Pitää siis lähettää Tommi heti sinkkiostoksille, kunhan hän tänään palaa kotiin Helsingistä!

      Poista

Jätäthän jäljen käynnistäsi!