tiistai 25. joulukuuta 2012

Talviloman treenejä


Siis hiihtoa, hiihtoa ja hiihtoa. Tai uimahalliin nyt ei ehkä ole soveliasta mennä kuvaamaan ja juoksulenkillekään en saa hovikuvaajastani seuraa. Teemana on tainnut olla hiljaa ja pitkään, oikeaa lomasta nautiskelua siis. Ensimmäisessä videossa hiihtelen kohti "auringonlaskua" Siilinjärvellä Patakukkalan / Tarina Golfin maastoissa. Todellisuudessa kello on n.12.00 tätä kuvattaessa, mutta Kuopiossa aurinko ei noussut kovin korkealle missään vaiheessa päivää. Toisessa videossa kuvaaja hiihtää koko ajan perässäni Atalasta takaisin Kauppiin palaavalla ladulla, joten kuvakin hieman hyppii.

Mutta tällaista meillä, miten teidän joulunajan treeninne ovat menneet?


6 kommenttia:

  1. Aika hiljaista on ollut treenien suhteen, kun oon vielä parannellut itseäni, mutta huomenna meinasin suihkaista laduille. Tai ehkä toi oli hieman väärä sana kuvaamaan mun hidasta menoa :) Rentouttavaa joulun jatkoa ja hyviä treenejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista ja kiitos samoin :)
      Hiihto on kyllä siitä mukavaa, että se on ihan yhtä kivaa ja tehokasta silloinkin, vaikka vauhti ei suihkimista sanan varsinaisessa merkityksessä olisikaan.

      Poista
  2. Joo hiljasta on treenien kannalta mullakin täällä kuumeessa. Ladulle kyllä tekee mieli ja eiköhän sinne taas päästä jossain vaiheessa. Tsemppiä sun treeneihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaisia paranemisia myös sinne suuntaan! Toivottavasti ei ole kovin sitkeä kuumetauti!

      Poista
  3. Tänään perinteistä parikymppiä Impparissa! Tuiskutti sen verran, että ladut meni hetkessä umpeen ja Imppari-kiintiö tulikin kerrasta täyteen tänä talvena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pääsen korkkaamaan Impparin vasta viikon päästä, kun mennään uudeksi vuodeksi Turkuun. Silloin on vissiin luvattu oikein perinteisen turkulaisesti jotain räntäsadetta, niin ei voi ehkä estää sitä, että tulisi vanhat "hyvät" hiihtoajat mieleen, kun on mennyt ympäri sitä parin kilsan rinkulaa hirveässä loskakelissä johonkin kisoihin valmistauessa :D

      Poista

Jätäthän jäljen käynnistäsi!