lauantai 16. helmikuuta 2013

Uusia tukijoita

Kuten moni varmasti on havainnut, blogin sivupalkkiin on viime aikoina ilmestynyt erilaisia logoja. Ilokseni pääsenkin valmistautumaan ensi kesän kisoihin erilaisessa tilanteessa kuin aiemmin: olen saanut mukaan matkalle mukavan joukon tukijoita, joiden ansiosta tekemisen ei pitäisi jäädä kiinni ainakaan varusteista. Tukijoitani pääset tarkastelemaan tarkemmin esimerkiksi sivupalkin logoja klikkaamalla.

Tarkempaan esittelyyn ensi kesän kisavarustus pääsee myöhemmin, mutta jo tässä vaiheessa olen innostusta täynnä, sillä syksyn ja talven testihetkien perusteella minulla on tulevalla kaudella käytössäni paras mahdollinen ominaisuuksilleni sopiva valikoima urheiluvälineitä niin kilpailuihin kuin treeneihinkin. Varusteiden lisäksi myös muut taustatekijät ovat kunnossa lähtien siitä, että työpaikallani kuin myös kotonani urheiluuni suhtaudutaan erittäin kannustavasti ja joustavasti.

Jo tässä vaiheessa haluan lähettää ison kiitoksen jokaisen tukijani suuntaan! Nyt ei voi enää muuta kuin katsoa peiliin, jos kisat eivät suju odotusten mukaan.

p.s. Mitä blogiyhteisön kovasti kuohuttamaan mainostukseen tulee, tukijani tulevat näkymään blogissani luonnollisena ja kiinteänä osana kilpaurheiluharrastustani. Kuten varmasti jokainen ymmärtää, kun on tavoite suoriutua triathlonkisasta mahdollisimman hyvässä ajassa, en ota käyttööni tuotteita tai tee yhteistyötä kumppanien kanssa, joihin en usko ja joiden en ole testikäytössä kokenut olevan erittäin hyviä. Suurin saamani hyöty onkin urheilusta nauttimisessa ja muiden kanssa "kilpavarustelun" osalta samalla viivalla olemisessa. Sivupalkin logojen klikkaamisesta en saa provikkaa, hyvää mieltä kylläkin, jos muutkin löytävät käyttöönsä huippuhyviä tuotteita ja palveluita!

9 kommenttia:

  1. Musta nämä urheilutukijat ja blogimainostajat painii ihan eri sarjassa, turha siis anteeksi pyydellä keneltäkään. :) Onnea uusista kumppanuuksista! Tosi hienoa, että matkalla huipulle on yksi haaste vähemmän tiellä. Saa keskittyä olennaiseen eli tekemiseen.

    Hankinnassa olisi hiihtoon hyvä liivi, olisiko sen suhteen mitään suosituksia? Tuntuu, etten ehdi kuin töissä istumaan nykyään eli en ole ehtinyt yhtään kiertelemään kaupoissa valikoimaa. :p

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tuntuu mukavalta tämä tilanne. Uudelta ja itsessään jo innostavalta ja motivoivalta :)

    Jos sua ei häiritse, että liivin selässä on interin brodeeraus, niin käy katsomassa, olisiko siellä vielä jossain liikkeessä jäljellä pro touchin liivejä. Eivät ole edes pahan hintaisia (meillä nyt alessa 24,90). Jos siellä ei ole, niin voin katsoa olisiko meillä kokoja, kun huomenna menen töihin taas. Tommin mukana sen saisi finlandiaan tai sitten vaikka postilla, jos on tarvetta :)

    Ja mitä mainostusasiaan tulee, niin olen kanssasi samaa mieltä. Päätin vain ottaa varman päälle, kun asiasta niin kovasti joka paikassa kohistaan ja meitä = tännekin eksyviä tyyppejä on niin moneen lähtöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Suuntaan tänään Interin kautta kotiin, jos vain ajoissa pääsen. :)

      Poista
    2. Hihih, olipas mainio. Siellä oli tasan yksi liivi jäljellä koko kaupassa ja suurinpiirtein sopivaa kokoakin, joten pakkohan se oli ottaa. Hintaakaan ei jäänyt edes kahtakymppiä. Kiitos vielä! :)

      Poista
    3. Hyvä! Ainakin omassa käytössä on tuntunut, että on hinta-laatu -suhteelta aika järkevä tuote :)

      Poista
  3. Kuulostaa kyllä lupaavalta tuo tukijoiden määrä ja laatu! Tämä yhdistettynä erittäin hyvin toimivaan treeniisi, olet todella korkealla ensi kesänä kisoissa!

    VastaaPoista
  4. Hienoo se on, että saat paljon tukijoita! Onnee vaan huipulle, sinnehän sää oot kovaa vauhtia menossa. =)

    VastaaPoista

Jätäthän jäljen käynnistäsi!