torstai 26. syyskuuta 2013

Vuoristoradalla


Maanantaihin asti treeni maittoi varsin mainiosti ja kelikin suosi vielä koko viime viikon. Olin hyvällä mielellä ja nautin juoksulenkeistä, uintitreeneistä, kaikesta harjoittelusta. Sainpahan vielä treenivaruste- ja vaatekaappiinkin täydennystä, joita tarkkasilmäiset saattavat vaikka postauksen kuvistakin löytää. Maanantaina vielä oli tarjolla varsin mukava uintitreeni Ylöjärvellä isolla porukalla ja odotin kovasti tiistain vapaa- ja treenipäivää. Jälkikäteen taisin ajateltuna taisin maanantaina olla vuoristoradan korkeimman ylämäen päällä ja sieltähän ei yleensä vaunu suuntaa muualle kuin jyrkästi alaspäin.


Nimittäin täällä sitä TAAS vaihteeksi ollaan kipeänä. Tommi sairastui jo viikko sitten ja tiistaista asti olemme sairastaneet yhdessä. Lääkärin mukaan toisella on keuhkoputken tulehdus, eikä mistään ihan pienestä taudista taida olla minunkaan kohdalla kysymys, sillä pahemmaksi tuntuu vain kokoajan menevän. Jos kyseessä on sama tauti kuin Tommilla ja uhkana keuhkoputken tulehdus, ei tällaisen astmaatikon auta kauheasti pelleillä vaan levätä vain kiltisti. Onneksi meillä oli pieni karvainen hoitovieras täällä yhden vuorokauden ajan lepäämistä helpottamassa. Kipeänä olokin oli tuplasti mukavampaa, kun kainaloon käpertyi musta, pieni koira rapsutettavaksi.


Koska toiveissa on parantua pikaisesti, on meillä syöty vain kivaa ruokaa. Avokadopastaa, kanawokkia kookosmaidossa, omenapiirakkaa ja juotu litroittain teetä hunajalla. Lisäksi on katsottu elokuvia, luettu lehtiä, seurattu suosikkisarjoja (ja julkkis-BB:tä) telkkarista sekä seurattu netistä kaikkia enemmän tai vähemmän kiinnostavia asioita. Onneksi viitteitä siitä, että vuoristoradan vaunu kohta taas nytkähtää ylöspäin on luvassa. Blogille saattaa kohta tapahtua jotakin ja marraskuun alussa pääsen kisaamaan urheilukaupan mestarimyyjän tittelistä kahden muun finalistin kanssa. Vielä kun taas toipuu treenikuntoon, niin eiköhän sitä kohta olla vuoristoradan huipulla - toivottavasti pitkään.

4 kommenttia:

  1. Mää oon jo viikon ollu todella kipeenä, eikä loppua näy. Tääläki saa ventolinea vedellä ahkerasti, ettei tukehtuis :( Mä en oo oikeasti koskaan kipeenä, niin onhan tää vähän outoa. Toivottavasti parannutaan pian ja päässään taas reenin makuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas oon ollut ihan liikaa viimeisen vuoden aikana kipeenä. Mutta ehkä tää on nyt viimeinen tauti vähään aikaan.
      Pikaista parantumista sinne myös! On ollut hauska lukea Prahan kuulumisia. Ihastuin siihen kaupunkiin aikanaan kovasti, kun olin siellä yksin lomailemassa vajaan viikon :)

      Poista
  2. Mullakin iski tiistaina nokan vuoto päälle. Kai tämä kuuluu tähän vuodenaikaan, vaikka hiukan olen ruvennut epäilemään että voiskohan Ylöjärven uimahallilla olla tekemistä asian kanssa. Tuskin kuitenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla varmaan "syyllinen" löytyy täältä kotoa keuhkoputken tulehduksessa. Kohta pääsen kuulemaan oman tuomion lääkäriin. Mutta voihan sitä uudessa paikassa olla taas uudenlaiset pöpöt, kun taitaa ylöjärvellä olla eri puhdistussysteemi kuin muissa halleissa.
      Pikaista toipumista!

      Poista

Jätäthän jäljen käynnistäsi!